Συμμετοχή σε εκδήλωση στην Άρτα

10.03.2009: Τέσσερα εκλεκτά μέλη της χορωδίας «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΚΑΕΥΣ», μετείχαν μετά από σχετική πρόσκληση, στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Άρτα,
στις 10 και 11 Μαρτίου, προς τιμήν της Πολιούχου της πόλεως Οσίας Θεοδώρας της Βασιλίσσης, στο ομώνυμο ιστορικό εκκλησάκι της, που είναι ιδιαίτερα γραφικό και έχει εξαίρετες αγιογραφίες και εικόνες, χτισμένο πριν 1500 χρόνια.
Πρόκειται για τους καλλιφώνους Πρωτοψάλτες Ν. Καραβιώτη, Σ. Καρυτινό, Γ. Λαμπρόπουλο και Ι. Κοζιώρη, οι οποίοι έψαλλαν καταπληκτικά και σύμφωνα με το Πατριαρχικό ύφος, τόσο κατά την διάρκεια του πανηγυρικού Εσπερινού, την Τρίτη, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. κ. Χρυσοστόμου και παρουσία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, π. Αμβροσίου Γκουρβέλου, όσο και κατά την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Τετάρτης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών κ. κ. Θεολόγου. Οι εν λόγω ιεράρχες ήταν προσκεκλημένοι του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. κ. Ιγνατίου και της ομωνύμου Ιεράς Μητροπόλεως, που οργάνωσαν αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις.