ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Οι πρόβες της χορωδίας γίνονται σήμερα στην Αναπλαστική Σχολή Πατρών χάρη στην βοήθεια του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδριτη π. Γερβασίου Παρακεντέ. Στο παρελθόν οι πρόβες μας πραγματοποιούνταν κάθε Δευτέρα και  Τετάρτη βράδυ στις 9.15μ.μ., στην αίθουσα που μας παραχωρεί στην Πάτρα, στην οδό Καρόλου 24, ο εξαίρετος επιχειρηματίας και φίλος του χορού μας κ. Αλέξανδρος Μπαράκος, τον οποίον και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. Οι γενικές, τελευταίες πρόβες μας γίνονται στον Ι. Ν. Παντοκράτορος Πατρών, στον Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου Πατρών και στον Ι. Ν. Αγ. Σοφίας Πατρών, τους προϊσταμένους των οποίων επίσης θερμά ευχαριστούμε. Ακόμη, πολλές ευχαριστίες να εκφράσουμε στην Χριστιανική Αδελφότητα Βραχνεΐκων και στο εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι. Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Ροϊτίκων, για την φιλοξενία των προβών του χορού μας τα έτη 2007, 2008 και 2009.

Την μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη μας να εκφράσουμε αρχικά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, αρωγό και υποστηρικτή όλων των ευγενών προσπαθειών μας. Ένα μεγάλο επίσης  ευχαριστώ στον Πρωτοψάλτη του νέου Ι. Ν. Αγ. Ανδρέα Πατρών κ . Αθανάσιο Παπαναγιώτου, στον Πρωτοψάλτη του Ι. Ν. Αγ. Ελευθερίου Πατρών κ. Ανδρέα Σαββανή και στον Πρωτοψάλτη Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Πατρών κ. Φώτιο Μπαρούτα,  για την αρωγή και την υποστήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες μας. Ξεχωριστά ευχαριστήρια θέλουμε να δώσουμε σε όλους τους ευγενικούς χορηγούς μας, καθώς και στις  εφημερίδες  «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»,  «ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ» και «ΚΟΣΜΟΣ» που έχουν φιλοξενήσει τους ψηφιακούς μας δίσκους, στον κ. Ηλία Παυλίδη για την δημιουργία του εμβλήματος μας, στον κ. Ηλία Φίλια για την δημιουργία συντήρηση-ενημέρωση  και αναβάθμιση  της ιστοσελίδας της χορωδίας, στον κ. Στυλιανό Μυστακίδη για την αναβάθμιση του καναλιού μας στο διαδίκτυο και την δημιουργία,  οργάνωση και συντήρηση του «Θησαυρού Βυζαντινής Μουσικής» και στον κ. Ιωάννη Σαλογιάννη για την επιμέλεια των βίντεο του καναλιού μας στο διαδίκτυο.

Πολλά ακόμα ευχαριστώ θέλουμε να εκφράσουμε στους  φωτογράφους μας  κ. Γιάννη Ανδρουτσόπουλο και κ. Χρήστο Διαμαντόπουλο, στους  υπεύθυνους  ήχου και παραγωγής των cd μας, στον καλό φίλο κ. Νίκο Παναγιωτουνάκο για την συνεισφορά του στην ενδυμασία της χορωδίας μας, στον τηλεοπτικό σταθμό της Ι. Μ. Πατρών  ‘ΛΥΧΝΟΣ’ που καλύπτει όλες τις εκδηλώσεις μας και στους χορηγούς επικοινωνίας μας(IONIAN TV – SKAI PATRAS RADIO).