ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΚΑΕΥΣ»

20-12-2023:Εκλογές  έγιναν την Τετάρτη το βράδυ, 20 Δεκεμβρίου 2023, στα γραφεία του Ομίλου του ΦΩΚΑΕΩΣ, για να προκύψει το νέο συμβούλιο του Βυζαντινού χορού «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΚΑΕΥΣ», για την επόμενη τριετία, με μεγάλη συμμετοχή, καθώς ψήφισαν 49 από τα 56 ενεργά μέλη της χορωδίας. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Γεώργιος Βέργος, «το καινούργιο Συμβούλιο του Ομίλου απαρτίζεται από νέα και παλαιότερα, ιδρυτικά μέλη, με όρεξη για δουλειά και προσφορά, που ελπίζω πως θα βοηθήσουν στην αναβάθμιση της χορωδίας, στην συνέχιση της πολιτιστικής της πορείας  και στην περαιτέρω ανάδειξη του σημαντικού έργου της». Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών, η σύσταση του νέου Δ.Σ. του ΦΩΚΑΕΩΣ είναι η ακόλουθη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣΒέργος Γεώργιος,  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Θεοτοκάτος Χαράλαμπος, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παπαδόπουλος Γρηγόρης – Αναπληρωματικός: Κοροντζής Κωνσταντίνος ,   ΤΑΜΙΑΣΣαγιάς Πελοπίδας – Αναπληρωματικός: Λαμπρόπουλος Παναγιώτης,  ΕΦΟΡΟΣΦράγκος Νικόλαος –  Αναπληρωματικός: Καραγκούνης Λουκάς, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Γεωργόπουλος Γεώργιος – Αναπληρωματικός: Σταυρόπουλος Γεώργιος ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥΛαμπρόπουλος Γεώργιος – Αναπληρωματικός:Λαμπρόπουλος Αλέξανδρος. Όλα τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. είναι αυτά που πλειοψήφησαν στις εκλογές, συμπεριλαμβανομένων του Προέδρου και του Αντιπροέδρου. Μετά την ολοκλήρωση της συγκρότησης του Δ. Σ., ψηφίστηκε από τα μέλη του  και η νέα Καλλιτεχνική επιτροπή, ως αναφέρεται παρακάτω:

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  

ΧΟΡΑΡΧΗΣ: Χαράλαμπος Θεοτοκάτος (Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής – Πρωτοψάλτης Ι. Ν. Αγ. Σοφίας Πατρών). 

ΒΟΗΘΟΙ ΧΟΡΑΡΧΕΣ: Γεώργιος  Λαμπρόπουλος – Νικόλαος Καραβιώτης – Ιωάννης Κοζιώρης.  

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χαράλαμπος  Θεοτοκάτος – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ(και Επίτιμο μέλος): Γεώργιος Βέργος – ΜΕΛΗ: Γεώργιος Γεωργόπουλος – Νικόλαος Καραβιώτης – Γεώργιος Λαμπρόπουλος – Νικόλαος Παπαδημητρίου – Παναγιώτης Πολύδωρος.