Κωστακιώτης Ευάγγελος (Ιεροψάλτης)

 
 

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1968, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

Είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η αγάπη του για την μουσική είναι πολύ μεγάλη και από μικρή ηλικία άρχισε τις μουσικές του σπουδές. Σπούδασε πιάνο στο Εθνικό Ωδείο στην Αθήνα, έχοντας δασκάλα την κ. Διονυσία Γεωργάτου. Είναι κάτοχος Διπλώματος δεξιοτεχνίας πιάνου από το «Παλλάδιο» Ωδείο Αθηνών. Διετέλεσε Καθηγητής πιάνου σε Ωδεία της Πετρούπολης και του Κολωνού από το έτος 1988 έως 1992. Υπήρξε οργανωτικός υπεύθυνος στην ποδοσφαιρική ακαδημία Ποδοσφαίρου «Παμπατραΐκός» Α.Ο., ενώ επί μια διετία (1999-2001), ήταν υπεύθυνος στην Πάτρα της Investment Analysis Α.Ε.Λ.Δ.Ε. Εργάστηκε επίσης επί σειρά ετών ως πωλητής σε εταιρείες κατευθυνόμενης πώλησης.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Χριστιανικής Στέγης Πατρών. Εργάστηκε ως δικηγόρος των Αθηνών κατά τα έτη 1993-1999. Από το έτος 2006 είναι Δικαστής των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων, στο Πρωτοδικείο Πατρών.

Τελευταία έχει εντρυφήσει με ζήλο στην μελέτη της Βυζαντινής μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα από τον χοράρχη της χορωδίας «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΚΑΕΥΣ» κ. Χαρ. Θεοτοκάτο, ο οποίος και τον έφερε στον Βυζαντινό χορό τον Σεπτέμβριο του 2015.